;
Неділя, 19 травня 2024, 20:51
Вхід Реєстрація
;

E-mail:

Пароль:

Увійти
Зареєеструватися

Реєстрація користувача

Зареєструватися

Популярні

У Ніжині соціальними картками «Нашого краю» зацікавились правоохоронці

У першій половині дня 17 жовтня довготерміновому спостерігачу ОПОРИ стало відомо, що в м. Ніжин працює агітаційний намет від партії «Наш край», де мешканцям міста пропонують взяти участь у проекті із соціальними картками. Так, агітатори записують паспортні дані та ідентифікаційний код бажаючих отримати соціальну допомогу, з тим щоб перерахувати на картку 150 грн.

На цю агітаційну роботу зреагувало об’єднання «Самопоміч», і його представники написали заяву до відділку міліції. Згодом правоохоронці прибули на місце проведення агітації. Активіст мав змогу спостерігати, як представники міліції складали протокол огляду місця події з описом всього матеріалу, що знаходився в агітаційному наметі.

Через деякий час на місце подій прибув кандидат у депутати до Ніжинської міської ради від політичної сили «Наш край» Костриця Руслан. У наметі саме з зображенням було розгорнуто діяльність з оформленням соціальних карток. За словами кандидата, ніякого порушення закону немає, а реалізується проект соціальної допомоги малозабезпеченим громадянам.

Інцидент на цьому було вичерпано, і намет продовжив працювати далі. У своєму коментарі щодо загаданих подій керівник осередку «Самопомочі» великих сподівань на правоохоронців не покладає, проте наголошує на необхідності висвітлювати такі види політичної агітації.

ОПОРА вбачає в таких діях недобросовісну агітацію через непрямий підкуп виборців.

Того ж дня, відео за участі агітаторів "Нашого краю", на своїй сторінці в Facebook виклав народний депутат Олександр Кодола.

Нардеп пообіцяв оформити з цього приводу депутатське звернення.


 

 



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість Нежинец 2015-10-19 12:52:42

ОПОРА дожилась до того, что уже враньем и подставой занимается. а единственный сайт, который эту чернь публикует - ПиК. Браво. Честная журналистика продалась Атроновской братве.

Гість Правдоруб 2015-10-19 12:58:57

зачем обманывать людей?никто ничем не заинтересовался

Гість Человек 2015-10-19 13:34:52

Я сам из Нежина и могу рассказать как все было. А было все совсем по другом. просто кто-то вызвал милицию, пришел участковый, взял показания и уехал.

Гість Добрыйчеловек 2015-10-19 14:07:06

Не ожидал от ПИКа такого... продались... тут точно вранье и подстава

Гість Патриот 2015-10-19 14:42:36

заказчики Опоры боятся, что социальные карты просто уничтожат лазейки заработка местных ченуш

Гість Мария 2015-10-19 15:17:50

дополню к словам Патриота оциальные карточки работают несколько лет в киеве, и люди довольны, наоборот все привелось к единой системе контроля, и теперь не возможно взятки требовать с пенсионеров и т.п.

Додати коментар
Максимальний розмір коментаря 250 символів

Читайте також

У Ніжині через весільну фотосесію “швидка” стояла в заторі

У Ніжині весільна фотосесія спричинила чималий скандал. Автівки весільного кортежу перекрили рух в центрі міста і тим самим заблокували проїзд медикам, які поспішали на виклик. Сталося це 28...

Валерій Якуба: талановитий гінеколог, який міг стати піаністом

Про Валерія Якубу ми дізналися від акторки Римми Зюбіної — гості рубрики «Зірковий пацієнт». Тоді вона сказала, що про його шлях у професію можна зняти фільм. Сценарій ми не...  (Коментарів: 7)

Місць немає: Ніжинська центральна міська лікарня більше не приймає хворих на Covid

Ніжинська центральна міська лікарня імені М. Галицького тимчасово припиняє приймати хворих з COVID-19. Про це на оперативній нараді у Ніжинраді, 5 квітня, повідомив гендиректор...

COVID-19 у Ніжині: гендиректор Ніжинської лікарні розповів про ситуацію з хворобою в місті

Днями заступниця міського голови Ірина Грозенко озвучила інформацію стосовно зростання хворих на COVID-19 та розгортання додаткових ліжок, повідомляє mynizhyn.com. Ситуцію з...

Увірвався в будинок та без пояснень зарізав 24-річного хлопця: поліція затримала причетного до вбивства чоловіка на вокзалі в Ніжині [ФОТО]

Поліція затримала причетного до вбивства 24-річного ніжинця, який з речами і документами вже стояв на платформі вокзалу, аби електричкою втекти до іншої області, повідомляє прес-служба поліції...